Angelska povezava

Sem medij in se povezujem z angeli,ter vam omogočam,da ste bolj srečni,zdravi in zadovoljni..Poskusite me in pokličite na 090 64 83, kjer se dogovorimo za pomoč energij na daljavo.

Dolgo časa že opazujem, kako vzorci delujejo na druge ljudi in kakšen vpliv imajo na njihovo vedenje. Naučila sem se jih prepoznavati in se izogibati njihovim dramam, kar je postalo zelo osvobajajoče. Obstajajo znanja, ki so dostopna v različnih mističnih šolah, v starodavnih preučevanjih in novodobnih kanaliziranjih. Vse kar je potrebno za dostop do teh znanj je, da se odpremo. Naučila sem se slediti svojim srčnim občutkom, ki mi sporočajo podatke o informaciji (ali je prava ali popačena). Kadar angele in svoje vodstvo sprašujem o tem, kaj me čaka, dobim vedno enak odgovor: »To kar si boš želela. Danes ustvarjaš jutrišnji dan in jutri boš zasadila energije za naslednji dan.« Če tega scenarija v glavi ne zapišem z energijo strasti, potem je malo verjetnosti, da se bo le-ta pojavil v moji prihodnosti. S kakšno energijo pa vi pišete scenarij svojega življenja? Kam ste skrili strast in vse lepe občutke? Zakaj se še vedno rajši utapljate v tarnanju, nerganju in drugih podobnih težkih vibracijah? V koš s starim, čas je za novo! Ne skrbite, Vesolje bo poskrbelo za vse ostale potrebne prilagoditve, ko se za spremembe odločite.

Začnite živeti v sedanjosti in si zagotovite stabilno in želeno prihodnost.

Preden odidem v posteljo oziroma takoj ko vstanem, v poseben zvezek HVALEŽNOSTI zapišem vse, za kar sem hvaležna. Zjutraj opazim LEPOTO in OBILJE narave okoli sebe: oblake, meglice, živali, drevesa, jesenske, spomladanske ali poletne barve, otroški smeh, ptice, obilje miru, zraka, vode, toplote, življenja, igrivosti,..

Zdaj pa se vprašajmo: “Kakšen je naš problem v tem trenutku?” Ne v preteklosti, ne v prihodnosti, temveč prav ta hip! Smo živi, dihamo, nismo brez oblačil, imamo topel dom, hrano, vesolje nas v vsem podpira (zrak, voda, toplota, hrana). Na mizi je sicer položnica, za katero še ne vemo, kako jo bomo poravnali, vendar v tem trenutku to ne predstavlja problem. Problem nastane, ko si v glavi zavrtimo scenarije, kaj vse nam lahko neplačana položnica prinese. Dostikrat pa so te predstave dosti hujše, kot se v resnici odvijejo.

Nadangel Mihael
Njegova poglavitna vloga je, da Zemljo in njene prebivalce očisti strupov, ki so povezani s strahom. Nadangel Mihael pomaga, kadar potrebujemo pogum, moč ali zaščito. Je nosilec plamenečega modrega meča resnice in na našo željo odstrani stare eterične vezi, ki nas omejujejo ter zavrže energijo, ki nam več ne služi. Pokličemo ga v situacijah, ko potrebujemo moč volje, iniciativo, osredotočenost ali kadar potrebujemo le zaščito na kateremkoli nivoju.

Nadangel Rafael
Nadangel Rafael pride, če ga pokličemo, ko potrebujemo zdravljenje, kreativnost, resnico ali vizijo. Pokličemo ga lahko kadar potrebujemo pomoč pri zdravljenju in raztapljanju bolezenskih vzrokov. Skozi odpiranje tretjega očesa nam pomaga razviti vizijo ter notranje vedenje o naši poti. Pomaga vsakomur, čigar življenjski namen je povezan z umetnostjo ali sporazumevanjem, oživlja sočutje in razumevanje.

Nadangel Gabriel
Nadangel Gabriel pride, kadar jo prosimo za jasnost, čistost in red/urejenost. Njeno delo zajema harmonijo, lepoto ter čistost na Zemlji. Pomaga nam razviti intuicijo ter nas usmeri na pravo pot. Pokličemo jo lahko, kadar potrebujemo kakršnokoli čiščenje. Nadangel Gabriel je tudi angel, ki pomaga pri spočetju in rojstvu otrok.

Vsak večer si samo 2krat v tišini in temi ponovite te stavke in počutili se boste po mesecu dni čudovito,predvsem boste lahko uresničevali svoje sanje oziroma boste že bližje jim.

  • Sem božanski izraz življenja. Ljubim in sprejemam se takšnega, kakršen sem zdaj.
  • Vse se zgodi v pravem trenutku. Božanstvo skrbi, da se vedno zgodi tisto, kar se mora zgoditi.
  • Z lahkoto se osvobajam tega, česar ne potrebujem več.
  • Jaz sem ljubezen. Odločil sem se, da se bom imel rad in da se bom cenil. Druge gledam z ljubeznijo.