Vedeževanje z runami

Izraz RUNE ima več pomenov in sicer je lahko misterij, skrivnost, skrit.
Vedeževanje z runami raziskuje povezavo med vzrokom in posledico. Vredno je poskusiti. 090 64 83

Rune so stara germanska abeceda. Poznamo jih že od 3. stoletja, uporabljali so jih na severu Evrope. Rune se uporablja za vedeževanje in izdelavo talismanov. Sestavljene so iz znakov in spominjajo nas na abecedo. Že od začetka je imelo vsako znamenje svoje ime. Rune so vedno čarobno vplivale na ljudi. Z njimi so čarali, klicali lepo vreme in mrtve, zdravili bolne, branili različne kraje in z runami so si pomagali pri vedeževanju. Rune za vedeževanje uporabljamo tudi danes.

Rune so izdelovali sami, vrezovali so jih v kamen, les ali usnje in jih mazali s čudežnimi mazili. Pri vedeževanju so rune vrgli na tla in prerokovali samo iz tistih, ki so padle tako da je bilo znamenje obrnjeno navzgor.

Danes poteka vedeževanje s pomočjo run tako da izvlečemo potrebno število run. Vsaka izvlečena runa nam predstavlja eno določeno stvar. Vedeževanje s pomočjo run nam razkrije podzavestni pomen stvari, ki se nam drugače prikažejo le v sanjah. Vedeževanje s pomočjo run nam omogoča poglabljanje vase in omogoča razumevanje naše intuicije. Če uporabljamo rune pri vedeževanju moramo biti pozorni popolnoma na vse. Pomemben je položaj rune, ravnanje z njo, kako je runa obrnjena in še marsikaj drugega. Vsaka runa je povezana z enim nordijskim bogom. Zato to vedeževanje poteka pod nadzorom duhovnega vodstva in v runah iščemo odgovore na vprašanja, ki se vedno nanašajo na prihodnost.

Vas zanima pot vašega partnerskega odnosa, denarja, zdravja? Vedeževanje s pomočjo run nam namreč razkriva pot in ne cilja. To pomeni, da nam rune prikažejo različne poti, ki so nam na voljo, ne pa posledic izbire neke poti.