Vedeževanje iz kristalov

S svojim jasnim duhovnim vidom zaznavam in vidim v daljavi tisto, kar se dogaja v nedoločeni prihodnosti, ki je ljudje, brez moje sposobnosti, žal ne morete zaznati.Vedeževanje s kristali je posebno doživetje videnj,ker lahko prepoznam informacije o vsaki osebi, predmetu, dogodku ali situaciji, ne glede na oddaljenost teh oseb, predmetov ali dogodkov v preteklosti, sedanjosti ali prihodnosti.

Namreč moja jasnovidnost se kaže v prikazovanju miselnih podob ali miselnih filmov, v katerih lahko razberem vse tiste informacije, ki osebo zanimajo. Naj  gre za zunanjost, karakter, obnašanje ali odnose, sprejemam informacije iz občutenj, miselnih predstav in glasu, ki dajejo odgovor na vprašanja. Kajti z jasnovidnostjo zaznavam odtenke na obrazu, v glasu, simbolih, barvah, sodbah (dobro ali slabo, mogoče ali nemogoče, pravilno ali napačno,…) o vsem in vsakomur v času in prostoru, kar je predmet vprašanja, dileme ali težave osebe. To pomeni, da lahko vidim tudi osebo na drugi strani telefona, ključne osebe za to osebo in z njo povezane ključne odnose, stanovanje ali prostor. Namreč vse informacije pridobivam slikovno od elektromagnetnega polja občutenja, in sicer kaj, koga in kako doživljajo drugi ljudje.

V tem primeru velikokrat vidim, katere osebe potrebujejo resnično pomoč ali preprosto osvobajajočo energijo, ki jih bo očistila negativnih energij ali blokad v telesu, duši ali v duhu. V ta namen se poslužujem videnja s kristali, ki so izredno učinkoviti zdravilni pripomočki, saj vsebujejo naravno duhovno zdravilno moč. Kristali so prevodniki zdravilne energije človeškemu telesu, duši ali duhu.

Kristali/minerali so transformatorji kozmične življenjske energije. Njihov namen pri zdravljenju je polnjenje, z življenjsko energijo, naše avre, fizičnega telesa in očiščevanje zasidranih temnih energetskih oblakov ali zastojev v naših čakrah, meridianih, energetskih kanalih ter organih. Zastoji in temna energetska bremena v našem telesu in energetskem polju so posledica vplivov našega okolja (onesnažen zrak, negativna zemeljska in kozmična sevanja, izpostavljenost radarskim in satelitskim frekvencam, mikrovalovom, vplivom naše družbe in povezanosti v njej, služba in odnosi s sodelavci…) in naših odzivov na okolje z našo osebnostjo ( strahovi, stresne situacije, napetosti in nerazumevanje v odnosih, zamere, sovraštvo, občutki krivde, negativno mišljenje in vzorci, potlačena neizražena čustva…).

Zato hkrati z jasnovidnostjo izvajam tudi kristaloterapijo – zdravljenje z minerali s pomočjo jasnovidnosti. Kako poteka vedeževanje iz kristalov? Najprej ugotovim s kakšnimi težavami (na telesnem, čustvenem, duševnem ali drugem področju) se oseba sooča. Za vsakega posameznika posebej izberem predhodno očiščen in z zdravilno energijo napolnjen kristal. Kristal je posebej izbran zato, ker je natančno določen za zdravljenje tistega področja, katerega je potrebno uravnovesiti. Zavedam se v kakšnem občutenju se nahaja osebe, ko je ujeta v negativni energiji zato ta kristal iz srca in z namenom kasneje podarim. Z njim se oseba v najhitrejšem času osvobodi energij, ki jo zavirajo ali potiskajo v stanje depresije.

V kolikor si želite mojega jasnovidnega vpogleda v vaše težave in si želite da vam naredim, samo za vas poosebljen kristal, me pokličite na 090 64 83, kjer najprej pogledam vedeževanje iz kristalov. Tudi jaz sem le človek s težavami zato si prav tako pomagam s kristali, dovolite da pomagam tudi vam. Vedeževanje iz kristalov je tako zanesljivo sredstvo za osredotočenje misli kot katero koli drugo in je bilo razširjeno v številnih kulturah povsod po svetu. Postopek je enak, kadar uporabljamo namesto kristalov druge pripomočke, na primer čisto vodo, pološčen črn kamen, ogledalo ali celo rezilo meča. Tehnika vedeževanje iz kristalov poteka: toliko časa strmim v kristal, dokler se ne zamakne in mu nato v transu njegova podzavest sporoči odgovor, ki ga išče. Vidim v kristalu podobe ali dogodke, ki se v resnici dogajajo tisoče milj daleč proč. Bolj pogosto pa vidim v njem sence v obliki podob, ki jih nato po svojih najbolših močeh razložim.