Magija

IZVAJAM BELO MAGIJO – ODPRAVLJAM ČRNO MAGIJO

Vedite vnaprej, kaj bo ste dobili od mene.

Če sprejmem reševanje vašega primera, se vam bom v celoti posvetila. Uporabila bom vse svoje znanje in dolgoletne izkušnje. Pokličete me na 090 64 83, kjer mi boste zaupali vaše probleme, težave in v mojem jasnovidnem pogledu razkrijem kaj se je zgodilo z vami..Kasneje se dogovorimo,da me dobite na številki 041 869 437, kjer se dogovarjamo o le odpravi črne magije ali nekaterih slabih vplivov na vas in družino.

Uspešno odstranjujem škodljive uroke in črno magijo, ne glede na to, ali imajo osnovo v egipčanski, hebrejski ali kateri drugi znani in manj znani magiji. V bistvu delujem na vseh področjih, kjer negativne sile škodijo človeku, njegovemu življenju in njegovemu psihofizičnemu ravnotežju. Vzrok za naštete primere je navadno negativna energija. Posledice so bolezen, psihična nestabilnost, depresija … Da se bi rešili vpliva uroka in črne magije in zaščitili sebe in vaše bližnje morate ukrepati takoj. Jaz vam lahko pomagam z belo magijo- urokom. To je pozitivni ritual za srečo, ljubezen, posel, zdravje, partnerstvo ali kaj drugega. Sama v ta namen izvajam molitve, delam talismane za srečo, zdravje in posel, na katere med molitvijo preko višje energije prenesem svojo pozitivno energijo. Sem  prenosnik energij. Napolnim jih s pozitivno energijo, da  umirite telo in duha.

  • Če se odločite, da se boste soočili in skušali odpraviti težave, povezane z negativnimi silami, z mojo pomočjo, vam bom stala ob strani od začetka do konca postopka.
  • Vse primere obravnavam izključno na individualni osnovi, ker se uroki in črna magija med seboj razlikujejo po načinu delovanja na uročenca.
  • Zagotovljena je popolna diskretnost in zaupnost.
  • Po odpravi vaših težav sem vam na voljo kot osebni alternativni svetovalec(po telefonu), če se dogovorimo in  če ga potrebujete.
  • Pomagam vam razumeti proces in zapleteno zgradbo nevidnih višjih svetov.
  • Poseben poudarek dajem zaščitam pred škodljivimi uroki in črno magijo.

Zavedam se, da je soočanje z nevidnim svetom negativnih sil ena bolj travmatičnih stvari v vašem življenju. Razumem vašo potrebo po pomoči pri urejanju misterijev nevidnega in negativnega, ki jo prav sedaj čutite. Vem, da potrebujete oporo kompetentne in izkušene osebe, zato sem tukaj in zato sem tudi napisala in objavila to enostavno spletno stran.

Lahko vam pomagam, da si povrnete življenje, kakršno si želite živeti.

Istočasno s prepoznavo bele magije je razmah dobila tudi črna magija. O črni magiji si preberite v razdelku o njej. Tu se posvetimo se le tej beli svetlobi. Seveda jo poznate, izraža se v sodobni duhovnosti. Nešteto knjig s to temo je že zapisanih. Verjetno ste že slišali za pozitivno razmišljanje/mišljenje in zakon privlačnosti. To je to – bela magija. Ko uresničujemo svoje želje, jo vede ali nevede, uporabljamo. S postavitvijo cilja se za nekaj odločimo in v Vesolje pošljemo svojo željo. Če je le-ta dodatno opremljena z dobrimi občutki in mislimi, se vam bol cilj s pospešeno hitrostjo realiziral. Kdo si ne želi dosegati ciljev z nadzvočno hitrostjo? Ga ni junaka na tem svetu. Ampak bodite pozorni, kadar ste slabe volje in z negativnimi mislimi, kljub temu kreirate svoj dan in prihodnost. Se sprašujete, zakaj vam gre vse narobe? Imate v tem primeru pozitivne misli? Ne! Vsak strah, dvom, besede kot so »ne morem, ne znam ali težko je«, določajo vaše počutje, dneve in nezavedno tudi vašo prihodnost. Lahko vam pomagam z vedeževanjem odstreti pogled, vas pripraviti in voditi k sreči. Zaupajte mi, dovolite si, dovolite mi!

Bele magije se ne bojimo, zelo je dobrodošla, pri njej ni nobene bojazni, le sreča, zadovoljstvo in ljubezen glasno kričijo na vse grlo. Si ne želite na probleme gledati z nasmehom na ustnicah? Mogoče je, tako preprosto je, da se ravnokar smejim in s trdno vero vam lahko zagotovim, da je življenje prečudovito! Si želite tudi vi občutiti kar čutim jaz?

Bela magija je nasprotje črni magiji. Katera je močnejša? Seveda tista, kateri posvečamo pozornost. In če vedno znova in znova, v mislih ali v pogovoru z drugimi,  premlevate svoje probleme ter negativno razmišljate, dajete moč črni magiji, ki lažje prodre do vas. S pomočjo bele magije, s pozitivnostjo napolnjenimi talismani, odstranjujem zakoreninjeno črno magijo, ki vas blokira, ne pusti spati in vam povzroča različne zdravstvene težave. Rešite se je in mi prisluhnite, ne bo vam žal. Od vas ne bo odšla sama od sebe, če si ne boste poiskali pomoči ali za to nekaj naredili.

Če po kratkem vedeževanju sprejmem odstranjevanje čarnih urokov z vas, se vam bom v celoti posvetila. Uporabila bom vse svoje znanje in dolgoletne izkušnje. Na voljo sem vam na 090 64 83, kjer mi boste zaupali vaše neprijetnosti, in v svojem jasnovidnem pogledu vam razkrijem, kaj se vam je zgodilo, kaj se vam godi in kako to popraviti.Bela magija je rešitev dolgotrajnih, neprijetnih težav. Kasneje pa, ko se dogovorimo, me boste lahko poklicali na številko 041 869 437, da se bomo naprej dogovorili o poteku odprave črne magije in o nekaterih slabih vplivih v vašem življenju.

Name se lahko obrnete kadarkoli. Delam 24/ur. V primeru nedosegljivosti na 090-64-83 pokličite malo kasneje.