Vedeževanje z nihalom

Pri vedeževanju ga uporabljam takrat, ko začutim potrebo po potrditvi tistega, kar je razvidno že iz kart ali ob vprašanjih za zdravje, kjer mi nihalo v kombinaciji z kartami daje zelo natančne in točne odgovore. Uporabim ga takrat, ko iščem zelo jasne odgovore (da ali ne) na jasno zastavljena vprašanja.

Delo z nihalom je oblika komunikacije z našo podzavestjo. Za uspešno delo z nihalom je potrebno popolnoma odmisliti lastne želje in pričakovanja. V kolikor nam to ne uspe, nihalo dela v skladu z našimi »ukazi« in željami, čeprav je pravilen odgovor v resnici popolnoma drugačen. Past dela z nihalom je torej ta, da dobimo takšne odgovore, kot jih pričakujemo. Za uspešno delo z nihalom preidem v brezčutno stanje, imenovano alfa stanje. Popolnoma se umirim, izklopim um, odvržem vse predsodke, sovraštvo, lastne probleme. Uspešno vzpostavim stik s svojo podzavestjo in aktiviram energijo oz. se spremenim v prevodnik energije, ki je del nečesa večjega, kot smo mi sami.

Pri svojem delu uporabljam nihalo Izis, katerega oblika izhaja iz Egipta. Ime je dobilo po boginji Izidi. Oddaja in sprejema vse energetske frekvence, prenaša mi močnejše energije, res pa je, da zahteva več moje energije. Je simbol križa in izžareva belo barvo.

Ko sem bolj intenzivno pričela delati s kartami, sem se vrnila tudi k nihalu IZIS. Čeprav zahteva več energije, mi tudi sam prinaša močnejše energije in s tem jasnejše odgovore.