Vedeževanje iz fižola

Vedeževanje iz fižola je ena izmed številnih metod napovedovanja naše prihodnosti. Nekateri trdijo, da ta tehnika prihaja iz Turčije, drugi prisegajo na bližnji vzhod, no kakorkoli, to torej ni nova tehnika vedeževanja, je pa zato izjemno zanimiva in skrivnostna. K nam je najverjetneje prišla skupaj s cigani. Vedeževanje iz fižola je starodaven način napovedovanja prihodnosti sega globoko v zgodovino človeštva (znan zapis je iz 3. stoletja vendar je najverjetneje to še starejša veda).

Vedeževanje iz fižola je novo, ni vedno tudi dobro, zato se radi zatekamo k starodavni modrosti. V preteklosti se je veliko znanja pri ljudstvih, ki so jo razvili sicer izgubilo, kljub temu pa so se nekateri obredi ohranili do današnjega dne. Vsi ljudje bi se najraje izognili tavanju v temi in pravi način, da to preprečimo je pomoč pravega vedeževalca. Tudi slavni voditelji so se radi zatekali k priznanim vedeževalcem in tam iskali navdih za svoja dejanja. Fižol, kot vlaknasto beljakovinast pridelek narave, ima moč razkritja v očeh pravega intuitivnega strokovnjaka, saj je vsako polaganje fižola posebno in drugačno, tako kot je vsak človek poseben in izjemen. Razporeditev fižola nam omogoča natančno razlago različnih področij našega življenja, tako ugodnih kot neugodnih vidikov.

Zadovoljstvo mojih strank je neprecenljivega pomena zame in za moje delo.Velikokrat uporabljam tehniko vedeževanje iz fižola. Življenjske zgodbe se med seboj seveda razlikujejo, imajo pa skupni imenovalec, in to je, da prav vsako zgodbo lahko spremenimo, še posebno, če vemo, kaj lahko pričakujemo. Tukaj pa dobi vedeževanje posebno pomembno vlogo. Zakaj ne bi spremenili vedeževalske prerokbe, za katero smo izvedeli, in nam ni všeč? Imamo to moč, pa še v prednosti smo. V vedenju je moč, prav tako kot v fižolu, ki nas nahrani s svojo energijo. Skozi večletno vedeževalsko delo sem opazila, da za vedeževanje iz fižola, zanimanje upada. Zato je moje poslanstvo vzbuditi zanimanje za to vrsto vedeževanja, ki prinaša vsestranski pogled na naše življenje v prihodnosti. Pomoč ljudem v stiski je dobro delo zato moje delo izpolnjuje vsa moja pričakovanja prav tako pa tudi pričakovanja zadovoljnih uporabnikov mojih storitev. Začnite deliti svoje želje, potrebe in probleme z menoj, v zameno za ugodno, kakovostno in predvsem iskreno vedeževanje, ki vas ne bo pustilo ravnodušne. Kot sem že omenila, vedeževanje s fižolom ni dovolj iskana oblika vedeževanja v Sloveniji, kar me žalosti, saj se ne poslužujemo starodavne modrosti, ki je v starih časih odlično spreminjala usode posameznikov in imela vpogled v očem skrite skrivnosti. Na srečo pa to znanje le še ni odšlo v pozabo.

Različne tehnike vedeževanja imajo različen namen zato je dobro izbrati pravo, glede na to, kaj želimo izvedeti. Zakaj je to prava tehnika za vas? Odlično se odreže pri srčnih težavah………..Želite vedeti, kaj se bo zgodilo na določenem področju, v bližnji prihodnosti? Želite jasen odgovor na vaše vprašanje? Ali se bo želja uresničila? Zakaj ne bi odgovora zaupali vedeževanju iz fižola? Torej, če iščete odgovore na zgoraj omenjena vprašanja, ste prišli na pravo mesto s pravo tehniko in rezultat bo neizbežno pri vas.

Obstaja veliko različnih vzorcev razvrstitve fižola in vsak vzorec ima svoj pomen. Iz njih izluščimo preteklost (otroštvo), sedanjost in prihodnost glede ljubezni, prijateljstva, dela, posla, sreče, družine, financ, zdravja in še in še. Človek je že od nekdaj povezan z naravo in fižol je del narave, le zakaj bi potem dvomili v to obliko vedeževanja, ki ga narekuje narava. Z znanjem pomena vzorcev postavitve fižola dobimo nepremagljiv in natančen rezultat vedeževanja.

Pri vseh oblikah vedeževanja so posebnosti, ki jih je potrebno upoštevati. Od izkušenj in profesionalnosti vedeževalca z zelo razvito intuicijo, pa je odvisna verjetnost razlage. Seveda se tudi sami lahko naučimo vedeževanja s fižolom. Na spletu je veliko strani na to temo, a bolje je razlago čarobnih fižolov prepustiti priznanemu vedeževalcu z dolgoletno prakso, ki vam bo brez olepševanja, pojasnil vašo trenutno situacijo in vam pomagal pri nadaljnjih korakih k uresničitvi svojih sanj. Saj le Umetnik, ki v celoti obvlada umetnost polaganja fižola, vam lahko natančno razjasni pomen. Ni prijetno tavati v temi, stopicati v krogu, če pa si lahko pomagamo s tem preprostim obredom. Poskusiti ni greh, greh je obupati! Res je, da vse odgovore že nosimo v sebi, a priti do njih ni ravno preprosta naloga. Z mojo pomočjo vam uspe dobiti pristen odgovor v najkrajšem možnem času.

Vedeževanju s fižolom se je najbolje prepustiti enkrat na 40 dni. Ste vi to že storili?  Čas je za akcijo, čas je, da vzamete usodo v svoje roke, čas je za spremembe. Tako kot mati pomaga otroku pri prvih korakih tako vam lahko jaz pomagam narediti resnično velik korak s pomočjo vedeževanja iz magičnega fižola.

Vsak si želi živeti v miru, srečen in zadovoljen. To stanje, verjemite, ni težko doseči, le vrata za spremembo morate odpreti. Vsaka pomoč, tudi v obliki vedeževanja, je dobrodošla drugačnost, ki jo spustimo v svoje življenje in nas vodi naprej na naši poti. Horoskop, karte, številke in drugi vedeževalski pripomočki so orodja, ki so se razvijala skozi dolgo zgodovino preizkušanja resničnosti, zato so značilnosti za posamezno osebe, kateri napovedujemo, kristalno jasne in natančne.

Vedeževanje iz  fižola – tehnika

Želite izvedeti kako vedežujem s fižolom preko telefona? Nič lažjega.

Vedeževanje s fižolom je zelo skrivnosten način vedeževanja, ki zahteva veliko mero zbranosti in znanja pomena vzorcev. Za dober začetek vedeževanja pa je seveda potrebno poskrbeti za ustrezne pripomočke pri vedeževanju. V tem primeru potrebujem fižol, rdečo krpico in veliko mero intuitivne zavesti. S pripomočki previdno in spoštljivo ravnam. Najpomembnejše pa je da se pri vedeževanju krasno (pozitivno) počutim, od tega je, v veliki meri odvisen uspeh vedeževanja, zato je to zame prioriteta. Fižol najprej preberem, izločim poškodovanega, tako kot ga vsi preberemo pred kuhanjem pasulja. Stari zapisi priporočajo uporabo belega fižola. Zakaj uporabim rdečo krpico na katero polagam fižol? Razlaga tega v starodavnih zapisih ni popolnoma pojasnjena vendar se predvideva, da barva pripomore k pozitivni usmeritvi vedeževanja in ohranjanju pozitivne energije brez morebitnih negativnih vplivov s strani vedeževalca. Ko imam izbranih 42 fižolov položenih na rdečo podlago, iz desne roke preložim ves fižol v levo roko in nazaj v desno. V tem času, ko to počnem, si vi sami v mislih, skupaj z menoj, čim bolj doživeto predstavljate svojo željo ali težavo, ki vas obremenjuje, sledi trikratni udarec po roki s fižolom (tako vašo energijo prenesem na fižol). Nato fižol položim nazaj na rdečo krpico in izločim en fižolček (ki predstavlja osebo kateri se posvetim), ki ga položim ob stran in nadaljujem z 41 zrni fižola. Preostala zrna porazdelim v tri skupine. Od vsake skupine odvzamem po 4 zrna in jih porazdelim v določenem vrstnem redu v 3 vrste in stolpce in tako nadaljujem dokler ne dobim 3x po 3 kupčke. Pod kupčki ostanejo skupine s po 4 zrni. Fižol je zdaj pripravljen za vedeževanje, za vsako predstavitev npr. za preteklost, sedanjost ali prihodnost opravim novo polaganje. Dobljeno število zrn v vsaki skupini je nato podlaga za razlago ugodnega ali neprijetnega znaka za različne vidike življenja, ki ga vsaka skupina fižolov določa. Moja tehnika se v odtenkih razlikuje od običajnih, ki so opisane na spletu ali v knjigah a zato nič manj učinkovita, saj sem jo sama razvijala skozi leta uporabe. Vabim vas, da preizkusite mojo moč znanja vedeževanja s fižolom in mojo rahločutno intuicijo pri reševanju nepremagljivih ovir, ki vas zadržujejo na mestu. Zagotavljam vam, da ne boste obžalovali zato me brez zadržkov pokličite na 090 64 83. Odločitev za srečo je v vaših rokah.

Kaj storiti, če z napovedanim niste zadovoljni ali če ne verjamete v takšen izid ali če ste razočarani nad povedanim. Ne vrzite puške v koruzo. To je šele začetek. Prav je, da ste takrat previdni pri svojih dejanjih in jih dobro premislite, saj ste dobili dobro iztočnico, kaj se lahko zgodi, če ne ukrepate pravilno. Spremenite svoje misli in svet okoli vas se bo spremenil in posledično se bo spremenil tudi novi vpogled v fižol. Sami ste svoje sreče kovač ali pomagaj si sam in Bog ti bo pomagal, zapisana pregovora sta čista resnica.

Večletna praksa je pri vedeževanju neusahljiva prednost in spoznanje, da lahko tudi s pomočjo te tehnike spremenite tok usode vam je na dosegu roke. Le odločiti se morate za spremembo. Kdaj je pravi čas za to? Zdaj! Ta trenutek! Ne odlašajte! Zadihajte končno s polnimi pljuči v pričakovanju vsega dobrega!

Pri svojem vedeževalskem delu se 100% posvetim vsaki osebi posebej. Z vsem srcem se potrudim. Pogovor, čeprav z neznano osebo, je lahko balzam za vašo dušo, le odprite se novemu, ki prihaja v vaše življenje. Nikoli ni prepozno, ne glede na to v katerem življenjskem obdobju se nahajate, da spremenite stvari, ki vas motijo na bolje. Nikoli! Dovolite mi in sprejmite mojo pomoč, ki bo pospešila spremembe pri vas in vam vlila samozavest. Zasijte svojo popolnost in vzemite usodo v svoje roke. Za vedeževanje sem vam na razpolago vsak dan 24 ur.Poiskusite vedeževanje iz fižola.

Vedeževanje je veščina, dar. Dober vedeževalec se rodi z darom, ki ga skozi leta rasti, razvije v umetniško delo. Razvita intuicija in dovzetnost za branje znakov je prednost, občutek za ljudi pa neprecenljiva vrednota, ki počasi tone v pozabo. Delo, ki mi je v veselje, rada delim s svojo okolico. Občutek sreče pri zavedanju, da lahko pomagam tudi s svojo malenkostjo, je nekaj najlepšega, kar lahko človek občuti pri svojem delovanju. Postanite kritik mojega dela, v veselje mi bo!